Altijd een oplossing

Op zoek naar een papieren of microfiber stofzuigerzak voor een Miele-stofzuiger? Of bent u wellicht op zoek naar een zuigmond, wartel, pistoolgreep, filter, complete slang of een telescoopbuis? Dan bent u bij Stofzuigermarkt.nl aan het juiste adres.

Assortiment Miele

Stofzuigermarkt.nl heeft een breed assortiment stofzuigerzakken (papier en microfiber) en accessoires (onder andere zuigmonden, filters, slangen, pistoolgrepen en buizen) die geschikt zijn voor toepassing in stofzuigers van het merk Miele. Bezoek nu onze uitgebreide webshop voor ons complete assortiment aan stofzuigergerelateerde producten voor Miele stofzuigers.

Over ons

De groothandel met het grootste aanbod van Nederland

Stofzuigermarkt.nl is een groothandel in stofzuigerartikelen die zich richt op winkeliers, marktkooplieden, schoonmaakbedrijven en facilitaire dienstverleners. Wij streven er naar om alle voorkomende artikelen in en rondom de stofzuiger voorradig te hebben. Dit doen wij zoveel mogelijk direct af fabriek om voor u een zo gunstig mogelijke prijs te kunnen bedingen. Bovendien produceren wij op deze manier producten special naar uw wensen en specificaties. Wij leveren niet aan particulieren en / of consumenten.

Klant worden?

Bent u nog geen klant van Stofzuigermarkt.nl en actief als retailer, markthandelaar, schoonmaakbedrijf of facilitair dienstverlener? Vraag dan vandaag nog via ons inschrijfformulier een klantenlogin aan en profiteer van het breedste assortiment aan stofzuigerzakken en -onderdelen tegen de scherpste groothandelsprijzen van Nederland./span>